VDO Academy

DTCO 4.1 Werkplaats Expert Training

€ 295,00 ex. B.T.W.

DTCO 4.1 Expert Training - Schrijf je nu alvast in! 

Duur: 1 Dag

Prijs, excl. BTW: € 295,00
(15% korting voor DTCO 4.1 Ready abonneehouders)

In 2023 introduceert Continental de nieuwe, tweede generatie slimme tachograaf DTCO 4.1 die aan de eisen voldoet zoals omschreven in de aanpassingsverordening Slimme Tachograaf versie 2 - Annex 1C v2 (EU) 2021/1228.  Met de aanpassingen aan de tachograaf staan we ook aan de vooravond van veel aanpassingen in het ijkproces.

In deze training komt aan bod hoe je je het best kunt voorbereiden op de Mobility Package ombouw vanaf 2024. Hoe eerder je begint met informatie verzamelen, des te soepeler verloopt de transitie. Ook wordt dieper ingegaan op hoe de tachograaf omgaat met positie authenticatie, Bluetooth interface, 3de onafhankelijke snelheidsbron, ITS- interface, werkplaatskaarten, digitale kaarten, DSRC-testen (ook na ombouw) en worden alle veranderingen besproken die gaan voorkomen op o.a. prints, ijkcertificaat en installatieplaatjes.

In 2023 gaan de trainingen van start, de verwachte startdatum van de trainingen is mid April. Zorg ervoor dat je deze dus niet mist en reserveer een plaats via de 'Open Trainingen' knop. -->

 

 

 

 

 

Lees meer ...

Let op: Dit is geen definitieve inschrijving en betreft slechts een reservering.

 

Zodra de trainingsdagen bekend zijn zal iedereen die zich heeft aangemeld via de open inschrijving via email worden benaderd. Vervolgens kun je jezelf inschrijven op de aangegeven dagen en locaties. Zorg dat je dit niet mist en schrijf je in!

 

Inschrijven:

1. Indien je bedrijf nog niet bekend is bij de VDO Academy, zorg dan dat je alle bedrijfsgegevens opgeeft tijdens het registreren. Deze hebben wij nodig voor de facturatie.

2. Registreer jezelf daarna op de VDO-Academy en verifieer je email adres (hiervoor ontvang je een mail)

3. Schrijf jezelf in op de open inschrijving.

Lees minder ...

Trainingsdata

DTCO 4.1 Werkplaats Expert Training - Open inschrijving