VDO Academy

U23 Nascholing Digitale Tachograaf

Goed voor 7 van de 35 Code 95 punten

Sinds 2009 is het papieren chauffeursdiploma vervallen en vervangen door de code vakbekwaamheid op het rijbewijs. Deze “Code 95” heeft een geldigheid van 5 jaar en verlenging is alleen mogelijk als de chauffeur elke 5 jaar 35 uur aan gecertificeerde nascholingscursussen volgt.

Code 95 is een aanduiding op het rijbewijs en is verplicht voor het beroepsmatig besturen van een voertuig waarvoor rijbewijs C1(E), C(E), D1(E) of D(E) noodzakelijk is. De verplichting geldt voor alle beroepschauffeurs uit de EU en die in de EU werken. Dit is geregeld in de Richtlijn vakbekwaamheid.

Al decennia lang staat VDO bekend als betrouwbare partner voor gebruiksvriendelijke tachografen. Helaas blijkt in de dagelijkse praktijk wet- en regelgeving en het optimale gebruik van de tachograaf om zo efficiënt mogelijk om te gaan met je beschikbare rijtijden niet zo eenvoudig.  Daarom helpen wij je graag en delen wij onze kennis met jou!

 

 

Nieuw: U23 e-Learning !
Gewoon thuis, vanaf je bank.

U23 e-Learning

Met onze innovatieve e-Learning module kun je op eigen tempo 4,5 uur thuis je training volgen. Op informatieve en begrijpelijke wijze doorloop je de e-learning deel die je op elk moment kunt onderbreken om op een later tijdstip weer te vervolgen. Dat is nu relaxed trainen. De laatste praktijkgerichte 2,5 uur wordt klassikaal afgelegd in een ochtend of middag. 7 van de 35 Code 95 punten dat je enorm veel tijd oplevert. 

Onze Code 95 opleidingen & trainingen:

  • U23 Nascholing Digitale Tachograaf klassikaal (7 punten)
  • U23 e-Learning: 4,5 uur thuis, 2,5 uur klassikaal in Apeldoorn (7 punten)
  • U23 e-Learning: 4,5 uur thuis, 2,5 uur klassikaal in Breda (7 punten)
  • U23 e-Learning: 4,5 uur thuis, 2,5 uur klassikaal in Eindhoven (7 punten)
  • U23 e-Learning: 4,5 uur thuis, 2,5 uur klassikaal in Leiden (7 punten)

Actueel