VDO Academy

Workshop Tab - Voor elk merk tachograaf

Geplaatst: 04-09-2017

Met de vrijgave van Workshop Tab software release 2.1 worden de SE 5000 Universele Tachografen release 7.5 en 7.6 volledig ondersteund. Dit geldt voor zowel de ADR als niet-ADR universele tachografen. Alle beschikbare voertuig parameters kunnen nu met één druk op de knop in deze tachografen worden geschreven. Identiek aan het programmeren van Continental/VDO tachografen.

Daarnaast worden natuurlijk ook de standaard Stoneridge tachografen ondersteund met nu extra mogelijkheden om de baudrate van deze tachografen te programmeren.

Het kunnen aanpassen van de parameters van de  Universele Stoneridgde tachografen kan door middel van het activeren van een licentie. 

Workshop Tab voor VDO en Stoneridge tachografen

 

Nog meer gebruikersgemak in de laatste release

Naast de ondersteuning van Stoneridge tachografen zijn extra features toegevoegd die het gebruik van de Workshop Tab verder vereenvoudigen.

Tijdens de test op de rollenbank wordt de snelheid van de rollenbank live doorgegeven en getoond en er kan nu ingezoomd worden op calibratie details die zich op de werkplaatskaart bevinden.

Rollenbank data

Live doorgifte van rollenbank snelheid

 

 

Downloadability en niet-downloadability verklaringen – Nu te regelen in één menu

Bij het vervangen van een tachograaf dient de laatste drie maanden aan tachograafdata uit de tachograaf te worden gehaald en overgedragen te worden aan de klant. Tot nu toe bestonden er risico’s waardoor deze bestanden niet meer opgehaald konden worden. Met de komst van release 2.1 is er een apart menu geïntegreerd wat het selecteren van die bestanden en het genereren van de verklaringen direct regelt.

 

Extra functionaliteit en support

In de verstrekte service bulletins voor werkplaatsen kunnen nog meer additionele functies gevonden worden.

« Nieuwsoverzicht

« Nieuwsoverzicht