VDO Academy

Tachograaftechnicus bevoegdheidsverlenging training + IBKI Examen (1 dag)

€ 275,00 ex. B.T.W. IBKI € 65,00 ex. B.T.W.

Voor wie?

De training is bestemd voor werkplaatspersoneel die in het bezit zijn van een RDW tachograaftechnicus bevoegdheidspas waarvan deze pas verlengd moet worden.  Deze examen~ en praktijkgerichte training zorgt ervoor dat je kennis van de laatste wetgevingen, tachografen en ijkprocessen weer helemaal up to date is. 

Duur van de opleiding:

De training neemt 1 dag in beslag en wordt afgesloten door een IBKI examen. Je hoeft dus niet separaat bij IBKI je examens af te leggen. 

Kosten:

Kosten van de training:  € 275,00 exclusief BTW en Examenkosten IBKI en inclusief lunch en documentatie.

Examenkosten IBKI: € 65,00 (exclusief BTW)

VDO-Academy draagt zorg voor de juiste afhandeling bij het IBKI.

 

Annuleringskosten en voorwaarden : hier

 

Lees meer ...

Van werkplaatspersoneel worden geacht altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tachografen, wet- en regelgeving. Wat vergeten is, moet weer worden bijgespijkerd. Dit is vanaf 1 januari 2017 geborgd middels een bevoegdheidspas welke men na het geslaagd afleggen van een examen in bezit krijgt. Deze pas dient vervolgens elke 4 jaar verlengd te worden. Na invoering van de bevoegdheidspas zullen alle werkzaamheden aan of verbandhoudende met tachografen, zoals het ijken en het afmelden bij de RDW, uitsluitend mogen worden uitgevoerd door installateurs in het bezit van deze pas.

 

Lees minder ...

Trainingsdata

Tachograaftechnicus bevoegdheidsverlenging training + IBKI Examen (1 dag) - Open inschrijving