VDO Academy

Alles over het ijken met de nieuwe slimme tachograaf

VOOR WIE?

De opleiding Tachograaftechnicus is speciaal voor werkplaatspersoneel die zich bezig gaan houden met inbouwen, repareren, ijken en verzegelen van de slimme tachograaf (DTCO® 4.0), welke vanaf 15 juni 2019 verplicht zal zijn in elk nieuw geregistreerd voertuig boven de 3,5 ton.

 

Duur van de opleiding

De opleiding neemt 1 dag in beslag. De opleiding is interactief en het geleerde kan middels demonstratiekoffers – met werkende DTCO® 4.0 tachografen en randapparatuur - direct in de praktijk worden gebracht. Kortom, theorie en praktijk combineren precies dat wat belangrijk is om succesvol te ijken.

 

Kosten

Kosten van de training: € 325,00 exclusief BTW, inclusief lunch. De trainingen kennen momenteel een maximum van 10 personen en klaslokalen zijn volledig volgens RIVM richtlijnen ingericht.

 

 

 

Annuleringskosten en voorwaarden vind je hier

Lees meer ...

Van werkplaatspersoneel wordt verwacht altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van tachografen en bijbehorende wet- en regelgeving.

In deze opleiding krijg jij als (aankomend) tachograaftechnicus alle kennis aangeboden over de nieuwe Slimme Tachograaf. Na deze opleiding ben je volledig op de hoogte van nieuwe wet- en regelgeving, de werking van de tachografen, het onderhoud, de nieuwe manier van ijken & verzegelen ervan en leer je werken met de bijbehorende werkplaatsapparatuur en -software .

Lees minder ...

Trainingsdata

Er is momenteel geen data beschikbaar voor deze training.